Kapsalon Vinkeveen

Uw Kapsalon in Vinkeveen

Op de Herenweg in Vinkeveen vindt u onze prachtige kapsalon. Met onze sfeervolle en moderne inrichting zult u zich al snel helemaal op uw gemak voelen. Ons team bestaat uit de eigenaar en twee medewerkers. Wij adviseren en inspireren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw kapsel. Of het nu gaat om de juiste lengte, een geheel nieuw en fris model of de juiste kleur. Doordat wij regelmatig beurzen, trainingen en kappersshows bezoeken in zowel het binnen- als buitenland zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends op haargebied. Deze kennis delen we graag met u, zodat u tevreden en met een frisse coupe weer de deur uit kan.

Onze behandelingen

Bij Fix Hairline kunt u terecht voor alle mogelijke kappersbehandelingen. Wij werken met een professioneel team en kunnen daardoor van elk haartype wat moois maken. Wilt u uw haar alleen laten bijpunten, uw ‘uitgroei’ laten behandelen of een compleet nieuw kapsel? Wij zijn u graag van dienst. Als kleurspecialist hebben we alle kennis wat betreft het verven van haar, ook hiervoor kunt u dus bij ons terecht. Bent u op zoek naar een prachtig bruidskapsel of wilt u uw haar voor een andere gelegenheid laten stijlen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

  • Wassen, knippen en drogen
  • Verven (kleurspecialist)
  • Verzorgen
  • Stijlen
  • Bruidskapsels en meer

Maak een afspraak

Bij Fix Hairline werken we graag op afspraak, zodat we zeker weten dat we alle tijd voor u hebben. Neem dus gerust even contact met ons op om een afspraak te maken. Bel naar 0297-261807 of mail naar info@fixhairline.nl. Uiteraard kunt u ook altijd even langs de salon lopen om een afspraak te maken. Graag tot ziens!