Onze salon

Fix Hairline is uw kapper in Vinkeveen en omgeving. Wij verwelkomen u graag in onze prachtige salon aan de Herenweg in Vinkeveen!

Onze salon

Wij heten u graag welkom in onze prachtige kapsalon in Vinkeveen. Met onze sfeervolle en moderne inrichting zult u zich al snel thuis voelen. Vakmanschap en service staan bij ons centraal, maar ook gezelligheid mag natuurlijk niet ontbreken. Ons doel is om u te voorzien van een heerlijke kappersbehandeling met een prachtig resultaat. Bij ons gaan klanten altijd tevreden de deur uit. We werken met een klein team van enthousiaste en professionele kappers, die graag luisteren naar uw persoonlijke wensen. Doordat wij regelmatig kappersbeurzen, shows en trainingen in het binnenland en buitenland bezoeken, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends in kappersland. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden met uw kapsel.

Kapper Vinkeveen

Al sinds 1986 is Fix Hairline de kapsalon voor dames, heren en kinderen in Vinkeveen. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke kappersbehandelingen. Wilt u uw haar alleen laten bijpunten of een compleet nieuwe coupe? Een totaal andere kleur of slechts wat highlights? Wij zijn u graag van dienst. Wat betreft het kleuren van uw haar zit u bij ons sowieso goed, wij mogen onszelf namelijk kleurspecialist noemen. Ook voor bruidskapsels of andere feestelijke kapsels kunt u bij ons terecht.

  • Sinds 1986
  • Voor dames, heren en kinderen
  • Kleurspecialist
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends
  • Vakmanschap, service en gezelligheid
  • Uw kapper in Vinkeveen en omgeving

Maak een afspraak

Bij Fix Hairline werken we graag op afspraak, zodat we zeker weten dat we alle tijd voor u hebben. Neem dus gerust even contact met ons op om een afspraak te maken. Bel naar 0297-261807 of mail naar info@fixhairline.nl. Uiteraard kunt u ook altijd even langs de salon lopen om een afspraak te maken. Graag tot ziens!